Freeplay bónuszok

Freeplay stratégia | Legjobb freeplay bónuszok
A Freeplay lényege, hogy a kaszinó rendelkezésünkre bocsát bizonyos mennyiségű zsetont befizetés nélkül, amivel játszhatunk meghatározott ideig, általában 1 óráig. Ha sikerül nyernünk, akkor a kaszinó által meghatározott összegig az eredeti zsetonjainkon felüli részt transzferálhatjuk a bónusz számlánkra. Így gyakorlatilag a mi ügyességünktől (és szerencsénktől) függ, hogy mennyi bónusszal indulunk. Nyereményünket azonban csak akkor kapjuk meg, ha egy minimális összeget beutalunk a kaszinóba. Ez főként a visszaélések megelőzére szolgál, így az összeg általában alacsony, $30-50 körüli. Értelemszerűen a legalacsonyabb összeget érdemes betennünk, amit a T&C megenged. Innentől egy hagyományos Clearplay rendszerrel állunk szemben, stratégiánkat ennek megfelelően válasszuk meg.

Néhány kaszinó már a Freeplay-re is előír minimumfeltételeket, és csak ezek teljesítése után állhatunk meg. Pl. legalább 100 tétet fel kell tennünk, vagy a kezdőösszeg 10-szeresét wagerelnünk, stb. MINDIG olvassuk el a Terms & Conditionst, mielőtt belevágunk BÁRMILYEN bónuszba, hogy utólag ne érjenek kellemetlen meglepetések!

Vissza tetejére

Stratégia

Mivel veszítenivalónk nincs, érdemes nagy tétekkel játszanunk, hogy minél előbb elérjük a maximális transzferálható nyereményt. Természetesen előfordul, hogy elveszítjük az ingyenpénzt, de ekkor is jobban jártunk, hiszen ha már veszítünk, akkor minimális időráfordítással szeretnénk megúszni. Másrészt, mint tudjuk, a kis tétes játék hosszú távon veszteséges, és még ha 1 óra rövid táv is, emlékezzünk, hogy csak az eredeti összegen felüli részt vihetjük tovább, ami várhatóan igen alacsony marad. A nagy téttel való játékot azonban erősen korlátozza az, hogy a játékokban feltehető tétek (éppen a fenti stratégiára adott válaszként) maximálva vannak, méghozzá nagyon alacsony szinten (pl. Blackjacken előfordul $2-os maximális tét is). Van azonban megoldás erre is. A lenti képen egy olyan tétrakási módszer látható, amivel $950-ig növelhetjük feltett tétünket Roulette-en. Induljunk ki abból, hogy $80-t tehetünk bármelyik nagyjából 50%-os nyerési esélyű külső tétre. Jellemzően ez elég is lesz. Ha azonban még ennél is alacsonyabbak a maximumok, akkor folytathatjuk azzal, hogy a maximális megengedett tétet tesszük az alacsony (vagy a magas) külső tétre, és a lent látható módon pl. minden egyes számra, a három 6 számot magában foglaló “2 sorra”, a sorokra külön-külön, valamint a két számot érintő vonalakra úgy, hogy minden számot két ilyen téttel fedjünk.

Vissza tetejére

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.