kapcsolat

Ez az oldal azért jött létre, hogy minél hasznosabb és érthetőbb információkat tartalmazzon az online kaszinókról, segítsen eligazodni közöttük, és megfelelő útmutatást tartalmazzon ahhoz, hogy a bónuszokat kihasználva ne csak pénzszórás legyen a játék. Reméljük, hogy aki olvassa, érdekesnek találja az oldalt, aki pedig bele mer vágni a játékba, az néhány kaszinó után visszakapja azokat az eredményeket, amiket várt, és amiket mi itt leírtunk. Minden visszajelzést nagyon szívesen látunk, hiszen egy fiatal website-ról van szó, amely egyelőre a szerkesztők ízlését és elképzeléseit tükrözi.

Igyekeztünk úgy felépíteni az oldalt, hogy mindenki számára érthető legyen, azoknak is, akik nem rendelkeznek mélyreható valószínűségszámítási ismeretekkel. Ezért a matematikai leírások több helyen kissé pongyolák, ezt magunk is tudjuk, de nem tudományos weboldalt szerettünk volna létrehozni.

Természetesen mint készítők készséggel válaszolunk minden olyan kérdésre, ami az oldal átböngészése során felmerül, legyen az a játékokkal, a matematikai háttérrel, vagy esetleg egy bónusz feltételeivel kapcsolatos.

A kaszinókkal, játékokkal, bónuszokkal kapcsolatos megjegyzéseket és kérdéseket a[email protected] címre várjuk.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.