nyerőgépek kifosztása?

Egy néhány éve már játszok nyerőgépeken ha éppen úgy van kedvem. Nem viszem túlzásba, nem vagyok függő. Jó érzés, mikor nyer az ember megnöveli a boldogság érzetet, de természetesen egy ördögi kör, mert az ember még többet akar, és örökké nem lehet nyerni, de azért okosan játszva tudunk nagy nyereményeket zsebre rakni. Fontos, hogy legyen önkontrollunk, mert különben folyamatosan veszíteni fogunk. Elég sok fajta nyerőgép található a piacon, több 100 kaszinó kínálja szolgáltatásait. A kaszinók mögött azonban néhány szolgáltató van, akik a nyerőgépeket biztosítják. Ezek közül 2-3 van, amelyikkel érdemes is foglalkozni, mert nem a lehúzásra mennek. Auditáltak, tehát folyamatosan ellenőrzik őket. Vannak fórumok, ahol a játéktermeket véleményezik és hamar kiderül, ha csal egyik másik terem. A nyerőgépek 90%tól felfele szoktak visszaadni, de természetesen változó nyerőgépenként. Ez azt jelenti, hogy nagy átlagban több millió pörgetés esetén az összes játékost figyelembe véve 90%-át vagy többet vissza ad nyereményként a nyerőgép. Nyilván vannak akik veszítenek és vannak akik nyernek, ezért sem fejezzük be a játékot a befizetett pénzünk 90%-val.

Nyerőgépet kifosztani nem lehet, nincs rá megoldás, viszont okosan játszva nyerhetünk.

Első kérdés, hogy melyik kaszinó, olyan kaszinókat javaslok, ahol microgaming, vagy plactech játékok vannak. Ezt általában a weboldalukon megtaláljuk, de a cikk végén fogunk ilyeneket javasolni.

Második kérdés, hogy bónusz, vagy bónusz nélkül kezdjük el játszani egy kaszinóban. A bónusznak vannak előnyei és hátrányai. Nyilván nincs ingyen ebéd, ezért a bónuszt se kapjuk csak úgy. Ez azt jelenti, hogy feltételekhez van kötve minden bónusz. Általában a befizetésünk és a kapott bónusz egy bizonyos százalékát kell feltenni, hogy kivehessük a nyereményünket. Nyilván ez hátrány, de ebből lehet előnyt is kovácsolni. A bónusszal magasabb téten tudunk játszani, mint eredetileg tervezi az ember. Én általában a befizetett összeget 50-el osztom és azzal játszok. Mondjuk 100€ esetén €2-os téten. Így van 50 pörgetésem biztosan, még ha nem nyerek semmit sem. Persze ilyen nem nagyon van, a nyerőgépek mindig adnak kisebb nyereményeket, jobb esetben nagyobbakat is. Ha nincs mondjuk 100€ befizetésre szánt összeg, akkor jön jól a bónusz. Nagyobb téten, nagyobb nyereményt is tudunk nyerni, ha alacsony téten játszunk, akkor kisebbeket fogunk nyerni sokkal többet kell játszanunk, hogy a bónusz lejátszási feltételeket teljesítsük. Merjünk nagyobb téten játszani! 

Nyerőgép taktikák.

Én a következőket szoktam alkalmazni.

Ha nyerek egy nagyobb összeget, akkor feljebb megyek a téten, és néhány pörgetéssel megnézem, hogy ott mi történik, ha adogat a gép akkor tovább játszok, várva egy nagyobb nyereményt. Ne akarjunk milliomosok lenni, ha nyertünk egy nagyobb összeget, nyugodtan utaljunk ki pénzt belőle, bármikor visszavehetjük, de viszont jobban kontrollálni tudjuk, hogy mennyi pénzzel akarunk játszani.

Tapasztalatom alapján, ha egy gép ad nyereményeket, akkor érdemes játszani rajta, viszont ha nem, akkor érdemes másik játékot választani, ha az se ad, akkor érdemes onnan is tovább lépni. Előbb-utóbb valamelyik gép elkezdi a bónusz köröket adogatni, vagy valamilyen nagyobb nyereményt.

Sajnos a bónusznak az a hátránya, hogy sokat kell játszani vele, ezért ebben az esetben, ha nyerünk érdemes emelni a tétet is, hogy nagyobb nyereményt tudjunk bezsebelni, amellyel már könnyebben tudjuk teljesíteni a lejátszási feltételeket.

21 nova kaszinó a megbízható william hill csoporthoz tartozik és egy elég jó 320%-os bónuszt ad első befizetésre. €50 esetén 210€-val tudunk játszani.

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .