Online szerencsejáték

online szerencsejátékAz online szerencsejáték a szerencsejáték internetes változata, ahol az összes játék elérhető online, ami megtalálható az életben. Póker, blackjack, roulette, nyerőgépek, sportfogadás, bingó. Az online szerencsejáték az internettel együtt alakult ki, és hódította meg a játékosok világát. Az online játék előnye, hogy egy számítógépen keresztül azonnal tudunk pókerezni másokkal, fogadni a kedvenc eseményünkre, vagy rulettezni, nyerőgépezni, vagy akár közösen bingózni, és közben chatelni unatkozó háziasszonyokkal. Remek élmény és állíthatjuk, hogy teljesen más mint ha élő kaszinóban játszanánk, nem állítom, hogy jobb, ez más. Élő kaszinókban is vannak ösztönző rendszerek, ez online se változik, állandó bónusz akciókkal bombáznak minket a kaszinók e-mailben, vagy akár a kaszinóba történő bejelentkezés után. Az online világ rugalmasságának köszönhetően nagyon sok fajta kaszinó van, nagyon sok fajta játékkal, és hogy közelebb hozzák az élőkaszinók világát, már szinte mindenhol elérhető az élő osztós roulette, blackjack, baccarat.

Ma Magyarországon hivatalosan nem engedélyezett a szerencsejáték, bár a jelenlegi kormány tervezi változtatását a kaszinók betiltásának köszönhetően kieső költségvetési bevételek pótolására. Úgy érzem  hogy ebben ők se bíznak teljesen, mert egy elég nehezen ellenőrizhető terület, bár több európai országban meg lépték, és állam által ellenőrzött terület az online szerencsejáték, és vannak országok, ahol teljesen legálisan lehet játszani szerencsejátékot online, például a nagy hagyományokkal rendelkező Nagy Britanniában. A magyar törvények tiltják még a hirdetését is a kaszinóknak, de is mégis látni hirdetéseket a Tv-ben, weblapokon, ez úgy lehetséges, hogy az ezzel járó pénzbüntetést is kifizetik a weboldalaknak, mert bár tilos Magyarországon,  de a kaszinók nem tiltják, hogy magyar játékosok is játszanak, mivel az állam se ellenőrzi, hogy ki játszik ki nem játszik. A játékosok a biztonságuk érdekében szoktak használni úgynevezett elektronikus pénztárcákat (a legnépszerűbb a moneybookers, most már skrill), hogy ne látszódjon a nyoma, hogy egy kaszinóba történt befizetés, ha pedig nyertünk kifizetés, azonban nem ismert olyan történet Magyarországon, hogy valakit megbüntettek volna online szerencsejátékért, bár a mostani igért legalizáció nem tudni milyen változásokat fognak hozni, egy biztos, hogy most elméletileg se online, és szinte élőben sem lehet játszani a jelenleg érvényes engedéllyel rendelkező 3 kaszinón kívül.

Magyarországon jelenleg a legnépszerűbb játék a sportfogadás, utána jön a póker, majd kaszinó játékok, és egyes becslések szerint több 100000 játszanak hónapról hónapra. Az oldalunkon részletesen a kaszinók világával foglalkozunk, de minden témában találhatóak remek weblapok az interneten.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.